Palvelut

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa ei niinkään ole kysymys asioiden ratkaisemisesta, vaan voimavarakeskeisestä vaikuttamisprosessista, jossa ihmisen omat voimavarat ja selviytymiskeinot aktivoidaan viemään tilanteita toivottuun suuntaan.

Neuropsykiatrinen valmennus

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus (coaching, ADHD-valmennus) on käypähoito suosituksen mukainen ohjaukseen perustuva tukimuoto, jolla pyritään vahvistamaan arjen sujuvuutta tilanteissa, joissa neuropsykiatriset oireet ja toiminnanohjauksen vaikeudet aiheuttavat haittaa toimintakyvylle.

Sosiaalihuollon avopalvelut

Ammatillinen tukihenkilötyö
Ammatillinen tukihenkilötyö on tarkoitettu sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakkaina oleville lapsille ja nuorille. 

Ammatillinen tukihenkilötyö aikuisille
Aikuisille suunnattu ammatillinen tukihenkilötyö sopii esimerkiksi mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, vammaisille henkilöille tai lastensuojelun jälkihuollon nuorille. 

Yrityksille ja yhteisöille

Yritys/yhteisövalmennusten lähtökohtana ovat aina tilaajan tavoitteet ja tarpeet. Valmennus voi olla toiminnallinen luento, työhyvinvointipäivä tai pidempi kokonaisuus. Valmennusta voi hankkia myös yksittäisille henkilöille.

  • Et tarvitse lähetettä tai diagnoosia, ei pitkiä jonoja eikä usean vuoden sitoutumista.
  • Voimme kohdata myös etäyhteyden avulla, jolloin välimatkakaan ei ole esteenä. Käytössäni on sosiaali- ja terveysalalle suositeltu luotettava ja tietoturvallinen järjestelmä. Etäyhteys onnistuu linkin avulla, jonka lähetän sen sinulle ennen tapaamista. Sinun ei tarvitse hankkia järjestelmää tai erillistä aplikaatiota.

Ollaan mahdollisuuksien äärellä

aina on mahdollisuus johonkin hyvällä tavalla uuteen.
Uskoa, toivoa ja unelmia vaalitaan – ongelmankin takana on unelma, joka ei ole vielä toteutunut